Παρά το γεγονός ότι έγινε δεκτή από τον υπουργό οικονομικών η πρόταση  να γίνει προσπάθεια να στεγασθούν όσο είναι δυνατόν  οι Δημόσιες υπηρεσίες στα χιλιάδες ακίνητα του Δημοσίου, για να σταματήσει η σημαντική δαπάνη ενοικίων σε ιδιώτες, οι μανδαρίνοι που διαχειρίζονται την ακίνητη περιουσία του Δημοσίου συνεχίζουν την πάγια τακτική τους να σπαταλούν το Δημόσιο χρήμα χωρίς να ενοχλούνται από κανένα.
Δεν θα αναφερθώ και πάλι στο γεγονός ότι κτίριο που κατασκευάσθηκε στην οδό Θηβών με τέσσαρα υπόγεια γκαράζ για να στεγασθούν οι υπηρεσίες του υπουργείου Δημοσίων έργων, παραμένει χρόνια τώρα άδειο, και οι υπηρεσίες του είναι διασκορπισμένες σε δεκάδες ακίνητα ιδιωτών.
Η σκανδαλώδης αυτή νοοτροπία συνεχίζεται, με χαρακτηριστικό παράδειγμα  με την  συγχώνευση της πέμπτης και έκτης εφορίας Αθηνών. Η μία είναι στεγασμένη σε ιδιωτικό ακίνητο και η άλλη σε Δημόσιο ακίνητο πολύ καλύτερο από το ιδιωτικό. Και όμως και οι δύο θα λειτουργήσουν στο ιδιωτικό ακίνητο και παραμένει αχρησιμοποίητο το Δημόσιο ακίνητο.!!!! Εύγε τους.