ΟΔΥΝΗΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ
Η Ένωση τ. Βουλευτών και Ευρωβουλευτών αποχαιρετά με οδύνη τον αδόκητο θάνατο του πολύτιμου μέλους της, εξέχοντος νομικού που διετέλεσε υπουργός στην κυβερνήσεις Ιωάννη Γρίβα και στην κυβέρνηση προσωπικοτήτων Ξενοφώντα Ζολώτα
Στην μακρά πολιτική και επαγγελματική του διαδρομή διακρίθηκε για το ήθος, τη μαχητικότητά και την αγάπη του για την Ελλάδα και την ιδιαιτέρα του πατρίδα. Ως βουλευτής τίμησε με το παραπάνω τη λαϊκή εντολή προωθώντας σημαντικά θέματα της χώρας και της ιδιαιτέρας του πατρίδας , σχετιζόμενα άμεσα με την οικονομική ανάπτυξή .
Η πρόσφατη βράβευσή του στα Γιάννενα στο πανελλήνιο συνέδριο της ένωσης ποινικολόγων και μαχόμενων δικηγόρων, ήλθε ως δίκαια αναγνώριση μιας πολύ επιτυχημένης δικηγορικής πορείας πολλών δεκαετιών και άλλες πολλές τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά του στην δικαιοσύνη, την ήπειρο και αφήνει σημαντικό συγγραφικό έργο.
Ως πρόεδρος της Ενώσεως τ. Βουλευτών και ευρωβουλευτών της οποίας υπήρξε ενεργό μέλος με σημαντική προσφορά, με αισθήματα οδύνης τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Ο πρόεδρος της Ένωσης
Αριστείδης Τσιπλάκος